Coaching

Kijk ook eens bij GLOBAL LEXIS | Wandelcoaching

Coachingstraject voor ondernemers

Business coaching - GLOBAL LEXIS | Online MarketingIn een aantal sessies kijken we waar jij op dit moment staat met jouw bedrijf, wat jouw doelstellingen zijn en hoe je deze zou kunnen realiseren. Waar je naartoe wilt groeien. We onderzoeken jouw sterke en jouw zwakke kanten. De zogenaamde sterkte-zwakte-analyse. Beiden zijn een enorm potentieel tot verdere groei. We kijken hierbij niet alleen naar de zakelijke kwaliteiten maar ook naar de persoonlijke strategie die jij als ondernemer wel of niet inzet.

Snel vooruit in vijf heldere stappen

In een vijftal sessies maken we in overleg een goede start door de belangrijkste voorwaarden in kaart te brengen en daar een plan van aanpak voor te maken:

* Formuleren van doelstellingen
* Formuleren van acties
* Reflecteren op het handelen
* Optimaliseren van het proces
* Evalueren en bijstellen

Bovendien is er veel aandacht voor onderwerpen als jouw persoonlijke effectiviteit, marktonderzoek, optimalisatie van bestaande middelen, opzetten van aanvullende middelen en meer.

Voor wie werkt Business Coaching?

Business Coaching is geschikt voor alle ondernemers. Of je nu de eigenaar bent van een groot tot middelgroot bedrijf of juist als ZZP-er werkzaam bent. Ook maakt het geen verschil of jouw doelgroep B2B of B2C is. Juist doordat het focussen op groei en het opheffen van belemmeringen, zowel persoonlijke als zakelijke, centraal staat werkt het voor iedere ondernemer. Wel is het van belang dat je er voor open staat om kritisch naar jezelf en jouw onderneming te kijken. Want alleen dan is groei mogelijk.

Kies de vorm die bij jou past:

Wie jij bent is één van je belangrijkste Marketing middelen

Bij Marketing denken we vaak aan een Website, Social Media, Nieuwsbrieven – GLOBAL LEXIS | Online Marketing. Het belangrijkste middel wordt al snel vergeten. Dat zijn we zelf. We nemen onze persoonlijkheid altijd mee. Het blijkt ook uit onderzoek dat de uiteindelijke beslissing tot een aankoop wordt genomen op basis van een persoonlijke klik. Niet eens zo zeer op basis van objectieve waarden. Dat geldt voor eenmanszaken maar ook voor groteren bedrijven. Je hebt als bedrijf namelijk niet alleen een individuele identiteit maar ook een corporate identity, een identiteit als bedrijf. Hoe we over onszelf en onze kwaliteiten denken is hierbij erg bepalend. Daar zit nu net de opening tot groei.

Effectief door focus op mix Marketing en persoonlijke groei

Vaak spelen persoonlijke kwaliteiten of het ontbreken ervan door in het zakelijke succes. Door deze verder te ontwikkelen en tegelijkertijd te werken aan het verder uitwerken van de Marketing Strategie die het beste bij jou en jouw bedrijf past, creëren we de ultieme Win/Win situatie. Je kunt namelijk nog zo’n mooie marketing strategie hebben met alle bijbehorende tools, voor het merendeel van de bedrijven geldt dat persoonlijk contact uiteindelijk bepalend is voor de daadwerkelijke verkoop. Je neemt jezelf als mens daarin altijd mee. Maar wat als we van huis uit niet geleerd hebben om in de rol van ondernemer te kruipen? Juist dan doet een coachingstraject wonderen.

Beperkingen ombuigen tot kwaliteiten

Onderwerpen die aan de orde komen zijn:

* Wordt jouw bedrijf goed gevonden door nieuwe klanten?
* Welke beperkingen belemmeren jouw functioneren?
* Hoe zit het met de corporate identity van het bedrijf?
* Hebben jouw klanten het gevoel dat jij hen begrijpt?
* Hoe ga je deze optimalisatie communiceren?

Grotere effectiviteit en een hogere omzet

Ondernemers hebben meestal veel kennis vergaard. Over hun branch, hun doelgroep, over wat werkt wel en wat werkt niet etc. Deze nieuw verworven kennis geeft ons een schat aan informatie die we bij aanvang niet hadden. Daar gaan we mee aan de slag door de puntjes eens goed op de i te zetten. Hierdoor vergroot de effectiviteit aanzienlijk en dat zie je terug in uw omzet.

Een coachingstraject is buitengewoon effectief. De resultaten liegen er dan ook niet om. Maak daarom nu een afspraak en bel 06 29563450