HET 10 X MEER ENERGIE PROGRAMMA

Wil jij ook 10 x keer meer energie hebben?

10 X MEER ENERGIE PROGRAMMAKen je dat, je wordt als ondernemer al snel overweldigd door alles wat er op je af komt. Alles wat je zou moeten doen, alle geweldige aanbiedingen van anderen, alle Social Media activiteiten die je niet zou mogen missen, de Business Clubs waar je je gezicht zou moeten laten zien, het boek dat precies dat belooft waar jij behoefte aan hebt. Als je niet op past kom je nauwelijks aan je eigenlijke werk toe en ben je al moe voordat je begonnen bent. Je overal voor afsluiten helpt niet of nauwelijks. Zonder deze sociale contacten heb je immers geen bedrijf. Acquisitie plegen is tegenwoordig haast een full-time bezigheid. Maar waar haal jij de energie vandaan om jouw doelstellingen te behalen?

Hèt programma waardoor jij je een ander mens gaat voelen

Nadat ik mij 30 jaar lang heb verdiept in alles wat voedt, alles wat energie geeft in plaats van kost, heb ik een programma ontwikkeld waarmee jij net als ik in korte tijd kunt bruisen van de energie. Ik krijg vaak te horen dat mensen denken dat ik ‘gewoon‘ geluk heb dat ik zo geboren ben, dat ik blij mag zijn dat ik een andere constitutie heb dan zij. Dat zij er niks aan kunnen doen dat zij nu eenmaal minder gedaan krijgen op een dag. Daar geloof ik persoonlijk niet in. Ik heb ervaren dat je wel degelijk invloed kunt uitoefenen op hoe jij je voelt. Of je op voorhand al moe bent of dat je een tomeloze energie hebt.

  • Meer energie, inspiratie en motivatie om alles te doen wat belangrijk is voor jou en jouw bedrijf
  • Geen standaard programma maar persoonlijke handvatten waar jij ècht wat aan hebt
  • Snel resultaat terwijl je eraan werkt wanneer het jou schikt

De life hacks die jou zakelijk en privé laten knallen

Is dit een kant-en-klaar programma dat voor iedereen hetzelfde is? Nee! Is het één van de vele online programma’s volgens de principes van de Amerikaanse goeroes waarin je wordt verleidt om een uitgebreid online cursus programma af te nemen? Nee! Wat is het dan wel? Heel eenvoudig, we maken elke week een 1-op-1 afspraak waarin we samen kijken waar jouw lekkages zitten en ik je leer om hier anders mee om te gaan zodat ook jij kunt doen wat je echt zou willen doen. We spreken 10 keer af en elke keer nemen we een geheel ander thema onder de loep. Elke keer kom je een beetje dichter bij je doel en na 10 keer zul je merken dat je anders in het leven staat. Dat je barst van de energie en veel meer gedaan krijgt.

Het eerste geheim geef ik je nu vast cadeau

De eerste life hack geef ik je nu al cadeau. Luister maar eens één keer niet naar dat stemmetje. Het stemmetje dat jouw werkelijke verlangen om je beter te voelen saboteert. Ik hoor het ondernemers vaak zeggen. Het kan er niet meer bij. Eigenlijk heb ik een burn-out. Social Media, ik kom er echt niet aan toe. Mijn website is al maanden niet wat hij zou moeten zijn. Ik doe elke middag een dutje omdat ik anders de dag niet doorkom. Het is het stemmetje dat zorgt dat er niets verandert. Dat alles bij het oude blijft. Het stemmetje dat voorkomt dat het beter met je gaat. Waardoor je net als gisteren en eergisteren veel energie verspilt. Energie die je ook anders zou kunnen gebruiken. Het enige dat jij hoeft te doen is je aan te melden voor HET 10 X MEER ENERGIE PROGRAMMA. De rest doen we samen. Maar ik beloof je, het helpt gegarandeerd.

Het bewijs dat het werkt

Er zijn toch ook ondernemers die het tegendeel laten zien. Die altijd en overal even stralend aanwezig zijn. Die veel succesvoller zijn dan anderen. Er bovendien een leuk gezinsleven op na houden en ook nog veel tijd overhouden voor vrienden en familie. Mensen die een eindeloze hoeveelheid energie lijken te hebben terwijl ze toch ook drukke ondernemers zijn. Hoe zou het zijn wanneer jij tot die doelgroep zou behoren? Wanneer je niet meer uitgeput opstaat maar door de dag heen gewoon fris en energiek blijft? Fantastisch, niet waar? Nog niet overtuigd? Heb je gemerkt wat het lezen van deze tekst met je deed? Gaf het je nu al meer energie? Gaf het je de hoop dat het ook echt anders kan? Was je stiekem al plannen aan het maken voor als je zover bent dat je meer energie hebt? Ik vermoed dat het antwoord steeds ‘JA’ was.

Geef jezelf deze 10 sessies cadeau en laat je door niets weerhouden

Het mooiste wat je kunt doen is jezelf deze 10 sessies cadeau geven. Het gevoel van ‘JA’ ik wil ook meer energie hebben zal er onmiddellijk van groeien. Zo werkt het onbewuste nu eenmaal. ‘JA’ zeggen tegen HET 10 X MEER ENERGIE PROGRAMMA helpt je direct een grote stap vooruit. Hoor jij nog steeds het stemmetje dat zegt, doe nou maar gewoon, dan doe je al gek genoeg of erger, het stemmetje dat zegt, wat een onzin? Juist dan is dit programma voor jou bedoeld. We zullen in de 10 sessies die komen gaan nog wel meer weerstanden tegenkomen. Geen zorgen, dat hoort erbij. Uiteindelijk zul jij met al jouw energie weerstand kunnen bieden aan al deze stemmetjes en zul jij stralen op jouw pad naar succes.

Direct inschrijven of eerst wat vragen? Ga naar het contactformulier voor HET 10 X MEER ENERGIE PROGRAMMA