Online Marketing Strategie

Geen nieuwe website, wel een goed advies? Dat kan!

Een Online Marketing Strategie: Wat & Hoe?

Return of Investement (ROI), een veel gehoorde kreet als het om websites gaat. Marketing betekent investeren. Vaak een kostbare investering. Toch hoeft een website niet duur te zijn wanneer u bedenkt dat een goede strategie zorgt voor een stijging van uw omzet. Hiermee worden de kosten ruimschoots gecompenseerd. Maar wat maakt uw website nu tot een succes? Het begint bij de basis: een goede voorbereiding. Die bestaat doorgaans uit een gedegen Online Marketing Startegie, veelal gebaseerd op uitvoerig Online (SEO) Onderzoek.

Het antwoord op twee belangrijke vragen

  1. WAT wilt u met uw online activiteiten bereiken?
  2. En HOE denkt u dit te bereiken?

Om deze vragen goed te beantwoorden is het zaak om bij een aantal onderdelen stil te staan voordat u aan de realisatie van uw website of online campagne begint. Wij zetten er een paar voor u op een rij:

Wat maakt de aanpak van Global Lexis EXTRA waardevol?

Global Lexis werkt met senior marketeers. Internet experts van het eerste uur. Mensen die ervaring hebben in het bedrijfsleven. Die het verschil kunnen uitleggen tussen traditionele marketing en de continue veranderende Online Marketing. Zij helpen u bij het kiezen van de beste strategie. Door goed te kijken naar uw bedrijfsstrategie en deze te vertalen naar een effectieve Online Marketing Strategie. Dat doen zij vanuit ervaring en kennis zodat u aan hen een sparringspartner hebt die u verder helpt op meerdere fronten. Juist door kritisch te zijn en innovatief.

Meer weten over Global Lexis, Online Marketing? Klik hier