Marketing Plan

Zonder Marketing plan is de kans op succes klein

Of terwijl, de kans op succes neemt zienderogen toe wanneer u allereerst een effectieve Online Marketing strategie uitwerkt en van hieruit toewerkt naar een plan. Het bekende, eerst even een stapje terug doen. Helaas zien wij maar al te vaak dat bedrijven eerst een mooie website laten bouwen, dan gaan nadenken over wat er op moet staan en dan pas tot het besef komen wat ze nu werkelijk nodig hebben en wat niet. Met als uiteindelijke teleurstelling, het uitblijven van resultaat. Daarom adviseren wij altijd om te zorgen dat u alle elementen van uw Marketing strategie goed helder hebt. Laat u dan ook niet opjagen doordat u het eindresultaat in zicht hebt.

Het leukste onderdeel van ondernemen

Het lijkt misschien wat saai om u met de Online Marketing strategie bezig te houden maar u zult zien dat dit het leukste onderdeel van ondernemen is. We gaan hardop dromen en plannen maken. Doen onderzoek naar de haalbaarheid. Komen tot de conclusie dat bepaalde verwachtingen niet realistisch zijn maar ook dat u kansen hebt laten liggen. Tot slot gaan we bouwen. In eerste instantie niet letterlijk maar vooral figuurlijk. We gaan flink schuiven met de blokken uit de blokkendoos. De mogelijkheden zijn eindeloos maar uiteindelijk zullen we uitkomen op een strategie die werkt voor uw producten en diensten bij uw doelgroep.

Met veel aandacht voor de corporate identity

Of u nu startende ondernemer bent of juist een oude rot in het vak, vaak sluipen er inconsistenties in uw ‘verhaal’. De identiteit van uw bedrijf is niet eenduidig en de potentiële klant raakt verward en begint te twijfelen over of u wel bent wie u zegt dat u bent. Maar dat niet alleen, u bent wellicht niet altijd even effectief doordat u te veel aandacht besteedt aan zaken die u niets brengen. Het kan bijvoorbeeld best leuk zijn om alles naar u toe te trekken, maar maakt het u wel tot een betere ondernemer? En past het wel bij uw persoonlijkheid? Ook wanneer iedereen in uw branche trainingen verzorgt kunt u er voor kiezen om dit niet te doen. En hoe komt het dat bepaalde onderdelen van uw bedrijf niet goed functioneren? Veel vragen waarop de antwoorden u verder helpen en zullen bijdragen tot uw succes.

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek