SEO Vertalingen

SEO Vertalingen: The Sky is the Limit

GLOBAL LEXIS | SEO Vertalingen maakt van internet het digitale paradijs. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wanneer u bedenkt dat u met een enkele vertaling een geheel nieuwe doelgroep aanboort. En dus een geheel nieuwe afzetmarkt. Hebt u een webshop of een zakelijke website? Laat u dan eens informeren over de mogelijkheden voor zaken doen in het buitenland.

Website vertalen met een doelstelling

Het is  zaak om vooraf goed te overwegen naar welke taal u uw website laat vertalen. Welke nieuwe doelgroep u exact aanboort. Of u te maken hebt met culturele verschillen waar u op kunt anticiperen. En hoe u dit het beste aan kunt pakken. Speelt Zoekmachine Optimalisatie bijvoorbeeld een belangrijke rol in uw Online Marketing Strategie? Of moet u het vooral hebben van uw (online) netwerk? GLOBAL LEXIS | SEO Vertalingen werkt hierbij samen met GLOBAL LEXIS | Online Marketing. Desgewenst onderzoekt zij voor u de nieuwe markt.

Online vertalen Engels of juist niet?

Denkt u aan het vertalen van uw website? Dan denkt u al snel aan het vertalen naar het Engels. De meest gangbare taal op internet. Toch kan het zinvol zijn om uw website ook in andere talen te vertalen. Ondanks dat veel mensen het Engels best beheersen, zullen zij minder snel geneigd zijn om klant van u te worden. En er ontstaat sneller onduidelijkheid over wat u wel en niet aanbiedt. Hierdoor haken bezoekers snel af. En dat is jammer. Met name in Duitsland heeft men dan ook graag dat zij uw website in hun eigen taal kunnen lezen. Daar speelt u dan handig op in.

Website vertalen voor Google

Er is nog een belangrijk element waar u rekening mee dient te houden. Het simpelweg vertalen van een website heeft niet altijd tot gevolg dat de website in de nieuwe taal even goed gevonden wordt als in de oude taal. De brontaal. GLOBAL LEXIS | SEO Vertalingen is dan ook het aanspreekpunt voor bedrijven die ook in het buitenland goed gevonden willen worden. Wij onderzoeken voor u de mogelijkheden en stellen een plan op voor het vindbaar maken van uw website. Concreet betekent dit vaak, het opstellen van een strategie per land.

Online Vertalingen: een grote stap vooruit