Social Media Starters Pakket

Social Media voor bedrijven nu in één pakket

Social Media Starters Pakket voor bedrijven

Dat Social Media voor bedrijven een interessante bron van nieuwe klanten kan zijn is inmiddels algemeen bekend. Maar hoe je Social Media nu zo inzet dat het ook werkelijk effectief is, is voor veel bedrijven en ondernemers nog best lastig. Waar begin je wanneer jij ook klanten wilt werven via Facebook, Twitter, LinkedIn etc.? Wij van GLOBAL LEXIS | Online Marketing helpen jou graag. Daarom hebben we nu een pakket samengesteld voor bedrijven die snel willen beginnen. Heb je liever andere onderdelen in jouw pakket? Vraag er gerust naar en wij bieden je een pakket op maat.

Wat zit er in het Social Media Starters Pakket?

Het starters pakket heeft niet de intentie volledig te zijn maar het is voor de meeste bedrijven wel een goed vertrekpunt waar je eventueel zelf op door kunt borduren.

Het Social Media Starters Pakket bestaat uit:

  • Het aanmaken en optimaliseren van een Facebook Zakelijke Pagina 
  • Het verspreid over de tijd plaatsen van 10 verschillende diensten of producten op Facebook & LinkedIn
  • Het vindbaar maken van jouw producten of diensten in Facebook en LinkedIn
  • 1 keer lokaal promoten in Facebook Advertising – Een gerichte campagne in de eigen regio
  • 1 keer bericht promoten in Facebook Advertising – Een gerichte promotie van een specifiek bericht
  • Alles op 2 extra persoonlijke profielen promoten: Bv van jou en jouw vrouw of jou en jouw collega 

Waarom starten met Facebook en LinkedIn?

Wat veel mensen niet weten is dat Facebook een steeds grotere concurrent van Google aan het worden is. Dat Facebook meer en meer wordt gebruikt als zoekmachine. Ook wanneer iemand op zoek is naar een zakelijk product of een dienst voor bedrijven en ondernemers. Het is dus zaak dat je hier aanwezig bent. Maar dat niet alleen, wil je een voorsprong behalen op de concurrent dan is de vindbaarheid in Facebook van groot belang. Daar komt bij dat de combinatie van presenteren en adverteren binnen Facebook heel aantrekkelijk is. Juist omdat het in verhouding nog weinig wordt ingezet door bedrijven terwijl de resultaten er zeker niet om liegen.

Omdat LinkedIn vaak doorslaggevend is

LinkedIn daarentegen moet bevestigen wie jij bent. Je bent niet alleen een bedrijf, je bent en blijft ook nog steeds een individu. Mensen willen weten met wie ze zaken doen. Eerst gaan ze op zoek naar het product of de dienst, dan pas willen ze weten wie hier achter ziet. Ben je een eenmanszaak of ben je directeur van een grote onderneming met personeel? Heb je een langlopende geschiedenis met veel ervaring binnen de branche of ben je iemand die met grote regelmaat van beroep wisselt? Hebben jullie gemeenschappelijke contacten of  valt er geen enkele link te leggen? Zijn deze gemeenschappelijke contacten erg enthousiast. Wie zichzelf onvoldoende profileert in LinkedIn loopt veel kansen mis. Want wist je dat beslissingen vaak genomen worden na het bekijken van het profiel?

Hoe zit het dan met Twitter, Pinterest, Instagram etc.?

Wij zullen de laatste zijn die beweren dat Facebook en LinkedIn de enige Social Media platformen zijn die er toe doen. Nee, in tegendeel. We leggen je graag uit hoe het zit met de overige platformen. Maar eerlijk is eerlijk. Voor de meeste ondernemers – klein, midden of groot – geldt dat ze in ieder geval succesvol zijn wanneer ze Facebook en LinkedIn effectief inzetten. De overige platformen kunnen zeker zo effectief zijn maar het resultaat is veel meer afhankelijk van de eigen diensten en producten. Of terwijl de markt die jouw branche bedient. Vergeet ook niet dat het resultaat van de Social Media inspanningen toenemen wanneer de hoeveelheid activiteiten verspreid over meerdere platformen toenemen. Het 1 + 1 = 3 verhaal. Hierover lees je meer in Nieuwe klanten werven doe je zo (1).

Waarom zelf doen terwijl uitbesteden goedkoper en effectiever is?

OK. Je denkt er misschien al een tijdje aan om Facebook en LinkedIn zakelijk in te zetten maar je ziet er als een berg tegenop. Omdat het veel tijd kost of omdat het niet zo eenvoudig is als het lijkt. De twee meest gehoorde bezwaren. Dat is precies de reden waarom wij het Social Media Starters Pakket hebben samengesteld. We horen het namelijk zo vaak dat het hoog tijd werd dat we met een oplossing kwamen. En het leuke is, we hebben de prijs heel aantrekkelijk kunnen houden. Dus wat let je nog?

WETEN WAT HET SOCIAL MEDIA STARTERS PAKKET KOST? KLIK HIER