Business Coaching

Business Coaching, de eenvoudigste weg naar succes

Business Coaching - GLOBAL LEXIS | Online MarketingAl coachend loop ik samen met jou op. De stappen die we zetten symboliseren de weg die we samen gaan. Prachtig hoe we samen steeds dichter bij jouw doel komen. Ik mag je daarbij helpen. Vanuit mijn kennis over Business, Marketing, Sales en Coaching stuur ik je maar neem het roer niet van je over. Jij bepaalt jouw weg. En ik loop een stukje met je mee. Business Coaching, de eenvoudigste weg naar meer succes.

Stap voor stap dichter bij jouw doel

Omdat ik als coach veel ondernemers spreek en weet waar zij tegenaan lopen, weet wat wel en niet werkt, niet alleen bedrijfsmatig maar juist ook als het om Marketing en Sales gaat, is het voor mij vaak eenvoudiger om te zien waar het stagneert. Waar de beperkingen zitten die maken dat je alsmaar niet je doel(en) bereikt. Los je die beperkingen op dan komt er een enorme potentie vrij. Hoe heerlijk is dat? Want potentie staat bijna altijd gelijk aan groei.

Of gewoon een sparringspartner met kennis van zaken

Niet elke ondernemer heeft ook echt behoefte aan een coach. Soms is een sparringspartner voldoende. Iemand die eens mee kijkt bij waar jij mee bezig bent. Die een kritische noot geeft en vaak ook met alternatieven aankomt waar je wellicht zelf nog niet aan had gedacht. Juist omdat ik een buitenstaander ben met veel ervaring in het analyseren van bedrijven en hun marketing activiteiten kan een enkel gesprek al een groot verschil maken.

Voor wie is Business Coaching interessant?

Business Coaching is eigenlijk voor iedere ondernemer interessant. Of je nu startend bent of juist al enige tijd bezig bent. Of je nu een kleine eenmanszaak hebt en als ZZP-er werkt of dat je als MKB-er grootzakelijk ondernemer aan de weg timmert. Wanneer jouw onderbuik gevoel je zegt dat je best wat ondersteuning kunt gebruiken bij het ondernemerschap nodig ik je van harte uit eens kennis te komen maken.

Klanten die jou voorgingen waren:

  • Een grote Franchise organisatie die aan één belangrijke tip voldoende had om structureel meer omzet te draaien
  • Een high-end specialist die maar niet wist hoe hij een aansluiting kon vinden met zijn doelgroep
  • Een ZZP-er met een dienst waar veel vraag naar is die maar niet boven bijstandsniveau uitkwam
  • Een zeer succesvolle onderneemster die niet inzag waarom ondernemen zo vermoeiend was

Meer weten over Business coaching? Bel 0629563450 of neem contact op