Visie

Doe een stap terug en bepaal uw visie

Het wordt zo gemakkelijk overgeslagen. Het bepalen van een visie. Een van de basis elementen van een succesvol businessplan. De inspiratiebron voor zowel klanten als medewerkers. Ook wanneer u slechts een eenmanszaak hebt is de visie van essentieel belang. En wanneer u het lastig vindt om uw visie te bepalen is dat juist een teken dat dit voor u extra belangrijk is. Het helpt u namelijk verder bij alle overige aspecten van het ondernemen.

Maar wat is een visie dan?

De visie beschrijft uw intentie. Het ‘wie-wat-waar-waarom-hoe’ u wilt zijn. Niet u als persoon maar u als bedrijf. Het vertegenwoordigt de waarden van de organisatie. Het is een referentiepunt waar u uw plannen langs legt. Door te kijken of wat u van plan bent wel overeenkomt met uw visie blijft u als bedrijf consistent. Medewerkers en klanten weten zo precies waar zij aan toe zijn. Zij weten wat zij van u kunnen  verwachten. Ook wanneer u met iets nieuws op de markt komt.

Visie – de basis voor a uw handelen

Een goed uitgewerkte visie helpt u verder bij het maken van keuzes. U weet dan meteen of een bepaalde communicatie stijl wel of niet bij u past. Of een nieuw product uw bedrijf zal versterken of juist zal verzwakken. Welke sollicitant uw bedrijf het beste zal vertegenwoordigen. En aan welke functie-eisen hij moet voldoen. Maar ook bij de inrichting van uw website is een visie onmisbaar. Het bepaalt voor een groot gedeelte het succes van uw Online Marketing Strategie.

GLOBAL LEXIS | Online Marketing helpt u graag bij het opstellen van uw visie