Omdat de klant centraal staat

SEO Tekstschrijven

 

Een SEO Tekstschrijver schrijft met het doel de kans om gevonden te worden in ziekmachines te vergroten. Het schrijven op een manier die zoekmachines begrijpen is dan een belangrijke voorwaarde. Misschien wel één van de bekendste voorwaarden. Er bestaan bovendien veel misverstanden over. Laat je daarom goed voorlichten.

SEO Tekstschrijven

Schrijven voor zoekmachines is niet meer weg te denken. We weten inmiddels allemaal dat de concurrentie in Google op bepaalde keywords moordend is. En dat we dus niet vanzelf hoog staan in de zoekmachine resultaten. Goede unieke content is hierbij essentieel. Teksten speciaal geschreven voor Google om te indexeren. Zodat niet alleen de lezer weet waar het over gaat. Maar ook de spiders van Google. Want alleen dan is het mogelijk om een match te creeeren tussen vraag en aanbod.

GLOBAL LEXIS | SEO Tekstschrijver – met alles over zoekmachine optimalisatie

Omdat Zoekmachine Optimalisatie (SEO & SEA) vaak zoveel vragen oproept heeft GLOBAL LEXIS GROUP een speciale afdeling SEO Tekstschrijven. Voor en door Copywriters met verstand van teksten die door Google geïndexeerd kunnen worden. Wil je hier meer over weten? Vraag er dan naar.

Laat deze kans niet onbenut

De Missing Link

Heb je een goedlopend bedrijf maar blijft groei al een tijdje uit. Dan is dit waarschijnlijk de Missing Link: Customer Centric Marketing. Omdat klanten prima weten waar jouw groeimogelijkheden liggen maar je hen niet eerder bij jouw Marketing Strategie hebt betrokken.